Verkeersschool Metro is al sinds 1964 een begrip in Den Haag!
rijschool den haag rijschool in omgeving Leiden

1 x per +/- 6 weken op zaterdag van 8:00 uur tot 17:30 uur.

Er wordt middels een gerichte rijschool presentatie tekst en uitleg gegeven.
Wat je moet weten
Voor je je opgeeft
Een geldig theoriecertificaat is vereist als je deel wilt nemen aan een tussentijdse toets of het praktijkexamen bij het CBR.

Door het afleggen van een theorie-examen bij het CBR kom je in het bezit van een certificaat. Om dit examen met succes af te ronden kun je bij ons een theoriecursus volgen. De voorbereiding thuis kun je doen middels het theorieleerboek.

Om je slagingskans te vergroten raadt het CBR ook altijd aan om een cursus op maat te volgen.

Agenda

20 januari 2018 @ 16:00 – 17:00 – Autorijles

2 december 2017 @ 14:00 – 15:00 – Autorijles

Locatie?

Verkeersschool Metro aan de Escamplaan 216 te ’s Gravenhage.

Inbegrepen

De reservering theorie-examen bij het CBR dat plaatsvindt binnen één week nadat de cursus is afgerond, een lunch, pen en papier.

Tijdstip?

1 x per +/- 6 weken op zaterdag van 8:00 uur tot 17:30 uur.

Oefenvragen

Kennis die aanwezig moet zijn alvorens de aanmelding.

Inhoud cursus

Er wordt middels een gerichte rijschool presentatie tekst en uitleg gegeven. Er is ondersteuning door een instructeur aanwezig en deze kan ook indien gewenst voor extra uitleg zorgen.

Schrijf je nu in voor de cursus en
Haal je Theorie met Metro
Je theorie halen was nog nooit zo simpel.

Om je slagingskans te vergroten raadt het CBR ook altijd aan om een cursus op maat te volgen.

Geef je direct op voor onze theoriecursus of bekijk wanneer de volgende cursus gepland staat. De geplande cursussen zijn in het rood aangegeven op de kalender.

Klik op de geplande data om je in te schrijven voor de theoriecursus.

Wanneer ben je geslaagd voor de
Theoriecursus
Het theorie-examen van het CBR omvat 65 examenvragen onderverdeelt in drie onderdelen. De onderdelen zijn: Gevaarherkenning, Kennis van de verkeersregels, Kennis van en inzicht in verkeersrisico’s.
Onderdeel 1

Dit onderdeel omvat 25 vragen die gaan over gedragskeuze bij gevaarherkenning. Gedurende het examen krijg je de vraag niet te horen, het enige dat je ziet is een foto waarbij je binnen 8 seconden moet beslissen wat het antwoord moet zijn.

Onderdelen 2 en 3

De overige 40 vragen maken deel uit van groepen 2 en 3. Hier krijg je te maken met multiple choice vragen, open vragen en ja/nee-vragen.

Je hebt het examen gehaald indien je:

Bij het onderwerp gevaarherkenning 12 van de 25 vragen goed hebt en bij de onderdelen verkeersregels en verkeersrisico’s 35 van de 40 vragen goed hebt.

Theoriecursus Den Haag in 1 dag

Wij zijn al jaren een rijschool in de omgeving Den Haag. Onze leerlingen zijn van mening dat wij een rijschool zijn die flexibel, vertrouwd en leerzaam is. Autorijschool en theoriecursus Den Haag heeft dit te danken aan haar geweldige team en de inzet van het team. Het team bestaat uit jonge maar energieke instructeurs met veel ervaring in de branche. Al jaren weten zij hoe ze moeten omgaan met leerlingen en vooral met leerlingen die faalangst hebben.

Theoriecursus Den Haag in 1 dag!

Rijschool Metro is een speciale rijschool omdat we een heel hoog slagingspercentage hebben maar daarnaast ook altijd voor de belangen van onze leerling op komen. Dat betekent dat wij er voor zorgen dat jij perfect wordt klaargestoomd voor het rijexamen en theoriecursus. Rijlessen Den Haag is een erkende autorijschool en biedt jou rijlessen aan voor het rijbewijs B. Wil jij je rijbewijs halen? En ook nog een beetje snel ook? En wil je er niet al te veel voor betalen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Schrijf je in voor een proefles of theoriecursus, maak een afspraak!