• meertalig
  • 7 dagen per week
  • hoog slagingspercentage
  • sinds 1965 voor alle rijbewijzen
  • persoonlijke aandacht en maatwerk

Over Metro

Neem contact op

Metro verkeersopleidingen

“Metro verkeersopleidingen bestaat al sinds 1964. Oprichter Wim van Meer begon zijn eigen verkeersschool nadat in 1962 was begonnen als instructeur. Een jaartje later kwam Wims vrouw, Ria erbij nadat ook bij haar de drang om mensen tot veilige bestuurders op te leiden was toegeslagen.

In 1975 werd ik, Ron van Meer, geboren en nadat ik op mijn 18e verjaardag mijn rijbewijs behaalde (2todrive bestond toen nog niet) was ik ook 6 maanden later in het bezit van mijn instructiepapieren. Uiteraard omdat ook ik ondertussen mijn passie heb gevonden met rijles geven. Ik ben begonnen met het geven van autorijlessen en ben mij daarna ook gaan verdiepen in mijn passie motorrijles. Daarna kwam ook “het grote spul” de vrachtwagens, wat ik tot de dag van vandaag met het allergrootste plezier doe.

Anno 2021 geven wij talloze verkeersopleidingen voor het behalen van rijbewijzen, theoriecertificaten en uiteraard ook de nascholing van beroepschauffeurs. Dit doen wij met een team van enthousiaste instructeurs en kantoorpersoneel.”

Ron van Meer
Directeur Metro Verkeersopleidingen

Reviews

Geslaagd bij Metro

Hier doen wij het allemaal voor! De lachende gezichten van geslaagde leerlingen. Neem een kijkje hieronder om te zien wie jou voor gingen.
Wil jij ook tussen de foto’s komen te staan? We horen graag van je!